Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-06@12:41:48 GMT

طراحی و ساخت تایر 235/55R19 توسط گروه صنعتی بارز

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۶۲۰۵۹

طراحی و ساخت تایر 235/55R19 توسط گروه صنعتی بارز

برای نخستین بار در کشور گروه صنعتی بارز با ارتقای تکنولوژی خود موفق به طراحی و ساخت تایرهای نسل جدید خودروهای دو دیفرانسیل شد.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا به نقل از روابط عمومی و ارتباطات گروه صنعتی بارز کار طراحی تایر جدید 235/55R19 مخصوص خودروی سانتافه جدید از سال قبل آغاز و در شهریور ماه ۹۹ تولید و مراحل آزمون خود را مطابق با آخرین استاندارد های روز دنیا با موفقیت به پایان رساند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست گروه صنعتی بارز گفت: این گروه پس از حضور موفق در سری تایرهای رادیال سواری رینگ ۱۶ تا ۱۸ اینچ در بازار، با توجه به نیاز بازارهای داخلی و صادراتی کار بر روی این تایر را آغاز کرد.

علی اکبر مشرفی بیان کرد: به دنبال ساخت تایرهای رینگ 16 تا 18 اینچ خودروهای SUV و CUV این بار تایر 235/55R19 برای خوروهای سنگین و در عین حال سرعتی توسط گروه صنعتی بارز طراحی و تولید شده است.

وی گفت: طراحی این تایر از آبانماه سال 1398 آغاز و در اول شهریور امسال تمام مراحل تست آن با موفقیت به پایان رسید و امیدواریم در بهمن ­ماه به تولید انبوه برسد.

سرپرست گروه صنعتی بارز با بیان اینکه تایر 235/55R19 نیازمندی های کیفی و ایمنی استاندارد ملی کشور و استاندارد ایمارک2020 را تامین می کند، افزود: این تایر تست های تحمل بار،سرعت،مقاومت، بررسی مقاومت غلطشی، مقاومت طوقه،ضریب فنریت و ... را پشت سر گذاشته و در شرایط عملی در میدان آزمون تایر بارز از نظر ترمز گیری،ایمنی،نرمی و تحمل تنش ها در شرایط واقعی رانندگی با سرعت بالا مورد آزمایش قرار گرفته است.

به گفته مشرفی در طراحی این تایر با توجه به توان بالای موتور این خودروها ، وزن بالا و سرعت زیاد به صورت ویژه ای به شاخص تحمل سرعت، شاخص تحمل بار، قابلیت چنگ زنی ، ترمزگیری و نرمی توجه شده است .

مشرفی طراحی و تولید تایر 235/55R19 را برگ زرین دیگری در کارنامه درخشان گروه صنعتی بارز عنوان و تاکید کرد: با توجه به تجربه موفق صادراتی در تایرهای رینگ ۱۶ الی ۱۸ در سال های اخیر ، محققان بارز در طراحی این تایر علاوه بر نیازمندی های داخلی به نیازمندهای بین المللی نیز توجه ویژه­ ای داشته اند تا این محصول بتواند با شرکت های بزرگ دنیا رقابت کند .

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: گروه صنعتی بارز گروه صنعتی بارز تایر 235 55R19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۶۲۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصویر) آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت

شرکت نورث‌راپ گرومَن، پهپاد زیردریایی بدون خدمه مانتا رِی (Manta Ray) را طراحی کرده که ماموریت‌های طولانی‌مدت انجام می‌دهد و محموله‌ها را به اعماق اقیانوس میبرد.

به گزارش فرادید، مهندسان یک پهپاد زیردریایی خودران مونتاژ کرده‌اند که آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی ایالات متحده (دارپا/DARPA) قصد دارد از آن برای ماموریت‌های دوربرد در اقیانوس استفاده کند.

این پهپاد که «مانتا رِی» نام دارد، با الهام از ماهیان پالیده‌خواری به همین نام با بدن‌های الماس‌شکل و باله‌های بال‌مانند ساخته شده است. این نمونه اولیه که شرکت هوافضایی و صنایع جنگ‌افزاری نورثراپ گرومَن (Northrop Grumman) آن را طراحی کرده و ساخته، یک پهپاد فوق‌العاده بزرگ است که می‌تواند مأموریت‌های طولانی‌مدت و بارگیری‌شده را بدون نیاز به پشتیبانی و تعمیرات انسانی انجام دهد.

این پهپاد پس از استقرار، می‌تواند با لنگر انداختن در بستر دریا و خوابیدن در حالت کم‌مصرف، در انرژی صرفه‌جویی کند.

تاد لیویت، معاون سیستم‌های دریایی و اقیانوسی در نورثراپ گرومَن، در لینکدین نوشت: «من هیجان‌زده هستم که یکی از اولین تصاویر مانتا رِی را که به طور کامل در تأسیسات آناپولیس ما مونتاژ شده، بازنشر کنم.»

دارپا برنامه مانتا رِی را سال ۲۰۲۰ راه‌اندازی کرد تا طراحی خودرو‌های زیرآبی را بهبود ببخشد، از جمله توسعه تکنیک‌هایی برای افزایش ظرفیت بار و صرفه‌جویی در انرژی.

این شرکت در وب‌سایت خود اعلام کرده که نمونه اولیه‌ی مانتا رِی نورثراپ گرومَن چندین ویژگی منحصر به فرد را برای ایجاد «غافلگیری استراتژیک» ادغام می‌کند. این ویژگی‌ها عبارتند از خودگرانی، ظرفیت حمل تجهیزات برای پشتیبانی از ماموریت‌های مختلف، عملکرد‌های صرفه‌جویی در مصرف انرژی و پیوستگی عملکردی به این معنا که طرح را می‌توان جدا و دوباره سرهم کرد. این پهپاد در پنج کانتینر حمل و نقل استاندارد نیز قرار می‌گیرد، به این معنا که می‌تواند در سراسر جهان حمل و مستقر شود.

دیگر خبرها

  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار مسکن کارکنان و اساتید
  • آغاز بیست و چهارمین دوره ساخت و مدیریت برند Brand MBA
  • یخساز صنعتی و یخساز قالبی: افزایش بهره وری در صنایع مختلف
  • مبلمان جدید و مدرن شیک
  • ساخت آشپزخانه‌ به سبک مجلات دکوراسیون با هوش مصنوعی!
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • ساخت نخستین ابرترانسفورماتور ۵۰۰ مگاولت آمپر کشور در زنجان
  • برنامه افزایش صادرات ایران‌خودرو به روسیه در سال ۱۴۰۳
  • «بی‌حجاب، مزاحم ماست، نباید تحمل شود»- طراح لایحۀ حجاب و عفاف/ ابوالفضل اقبالی کیست؟
  • (تصویر) آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت