Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی و ارتباطات گروه صنعتی بارز ، علی اکبر مشرفی سرپرست گروه صنعتی بازر در مجمع عمومی سالانه این شرکت که چهارشنبه 4 تیرماه 99 برگزار شد، با بیان این مطلب، گفت: گروه صنعتی بارز در سال مالی 98 موفق شد فروش محصولات خود را به 2.307 میلیارد تومان افزایش دهد که به نسبت فروش 1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

494 میلیارد تومانی در دوره مشابه سال قبل 54 درصد رشد داشته است. برای سال آینده نیز فروش 3200 میلیارد تومانی را در برنامه کاری خود پیش‌بینی کرده‌ایم.

وی افزود: سود عملیاتی گروه صنعتی بازر نیز در سال مالی 98 با افزایشی معادل 142 درصد، به بیش از 289 میلیارد تومان و سود خالص شرکت نیز با افزایش 145 درصدی به نسبت سال مالی 97 به رقمی بیش از 185 میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه گروه صنعتی بارز اولین تولید کننده لاستیک رادیال در کشور است، گفت: 45 درصد از تولید لاستیک کل کشور متعلق به این شرکت است و خوشبختانه در سه ماهه اول سال سهم بازار گروه صنعتی بارز در کشور به 50 درصد افزایش یافته است.

مشرفی خاطر نشان کرد: گروه صنعتی بارز در 18 سال متوالی گذشته رتبه یک تولید لاستیک را در کشور به خود اختصاص داده و 47 درصد نیاز خودروسازان کشور را تامین می کند.

او ادامه داد: سال گذشته در گروه صنعتی بارز 107 هزار تن انواع لاستیک تولید کردیم و این در حالی است که سایر رقبای ما کمتر از 25 هزار تن تولید داشته‌اند. برای سال آتی نیز برنامه تولید 120 هزار تن لاستیک را در بودجه پیش‌بینی کرده‌ایم.

سرپرست گروه صنعتی بارز به ممنوعیت صادرات لاستیک از کشور اشاره کرد و گفت: طبق برنامه تا سال 1404 صادرات 60 هزار تن صادرات انواع لاستیک را در برنامه داشتیم و می‌توانستیم 200 میلیون دلار ارزآوری برای کشور داشته باشیم لکن با توجه به ممنوعیت صادرات که از نیمه سال 97 در کشور اعمال شد نتوانستیم این برنامه را محقق کنیم. این درحالی است که بازار منطقه تشنه محصولات لاستیک ما است.

وی افزود: علیرغم ممنوعیت صادرات تایر از شهریور ماه 97، تنها در 6 ماهه ابتدای سال 97 موفق شدیم 82 درصد از برنامه صادرات کل سال را محقق کنیم.

مشرفی، تاکید کرد: از تونس تا پاکستان سازنده لاستیک آنچنانی در منطقه نداریم و در قلب منطقه، گروه صنعتی بارز رتبه اول را در تولیدکنندگان لاستیک دارد. برای همین ظرفیتها و مزیت‌های بسیار عالی‌ای برای صادرات لاستیک در منطقه داریم که امیدواریم در سال جاری بتوانیم مجوز صادرات را کسب کرده و برای کشور ارزآوری داشته باشیم.

وی همچنین با اشاره به مصوبه دولت برای افزایش 30 درصدی نرخ لاستیک، تاکید کرد: قیمت لاستیک از امروز ۳۰ درصد افزایش پیدا کرده است اما ما از بهمن ماه 98 تاکنون نتوانسته‌ایم از بانک مرکزی ارز دریافت کنیم و ناچار بودیم با ارز نیمایی نسبت به خرید مواد اولیه اقدام کنیم.

نایب رئیس هیات مدیره گروه صنعتی بارز با بیان اینکه عملکرد ما با سایر تولید‌کنندگان لاستیک متفاوت است، گفت: این تفاوت به این دلیل است که تولیدات ما در یک طیف وسیعی انجام می‌گیرد و هزینه‌های تولید در هر سایز با دیگری متفاوت است، به طور مثال ما تایرهای «TBR» تولید می‌کنیم که نسبت به سایر تایرها از جمله تایر‌های «PCR» ارزبری بیشتری دارد. از سوی دیگر با توجه به افزایش سایر هزینه‌های شرکت از جمله هزینه‌های پرسنلی، هزینه‌های تعمیرات و خرید قطعات که بسیار بالا رفته است و نیز سایرهزینه‌هایی که روزانه با آن سر و کار داریم بنابراین افزایش 30 درصدی نرخ فروش، صرفا بر اساس افزایش نرخ ارز به نظر منصفانه نیست.

وی خاطر نشان کرد: اگر سودی در بازار تایر هست مقدار زیادی از آن باید به کارخانه‌ها و تولیدکنندگان برسد؛ خوشبختانه واژه «علی الحساب» که در مصوبه سازمان حمایت برای افزایش نرخ لاستیک آمده بسیار نویدبخش است و نشان دهنده آن است که این سازمان قطعاً قصد حمایت بیشتر از تولیدکنندگان را دارد و این موضوع قابل مذاکراه است.

مشرفی گفت: در صورت حمایت از تولید کنندگان است که جهش تولید اتفاق افتاده و عرضه افزایش پیدا می‌کند و به تبع آن قیمت‌ها پایین خواهد آمد.

وی با بیان اینکه خوشبختانه امروز صنعت تایر در کشور رشد خوبی پیدا کرده است گفت: نیاز بازار ایران به لاستیک 22 میلیون حلقه است که 20 تا 21 میلیون حلقه آن در کشور تولید می شود و در این میان 45 درصد از نیاز بازار ایران را گروه صنعتی بارز تولید می کند و در سبد تولید ما از سبک ترین تا سنگین ترین نوع لاستیک وجود دارد.

مشرفی در ادامه با اشاره به ظرفیت تولید کارخانه بارز کردستان گفت: تولید این کارخانه در سال گذشته به روزانه ۱۶ هزار حلقه رسیده بود که البته به دلیل شیوع کرونا حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ حلقه کاهش تولید داشته‌ایم. اما در حال کار کردن روی افزایش ظرفیت اسمی شرکت در کردستان هستیم.

وی با بیان اینکه یکی از اهداف گروه صنعتی بارز افزایش سوددهی بارز کردستان است با اشاره به تاکید شستا بر بورسی کردن این واحد تولیدی افزود: از برنامه‌های آتی این شرکت بورسی کردن بارزکردستان است.

سرپرست شرکت گروه صنعتی بارز ضمن ارائه برنامه های راهبردی اجرا شده در سال 98 این شرکت گفت: فراهم کردن بستر توسعه تولید و افزایش ظرفیت، رفع گلوگاه­های اجرای برنامه تولیدی و بهینه سازی خط تولید، ارائه 9 محصول جدید به بازار، افزایش حاشیه سود فروش از طریق مدیریت کانال‌های توزیع، سرآمد بودن همه ساله واحد نوآوری در جهت افزایش کیفیت محصولات و حفظ همکاری با خودروسازان از مهمترین برنامه‌های برای پیاده سازی راهبرد ایجاد حاکمیت بازار در شرکت گروه صنعتی بارز است.

مشرفی همچنین دریافت گواهینامه 100 شرکت برتر ایران به عنوان رتبه 1 در گروه لاستیک و پلاستیک، دریافت استاندارد E-MARK اروپا برای 8 سایز تایر، دریافت تندیس 2 ستاره نقره‌ای جایزه ملی نگهداری، دریافت تندیس نقره‌ای 2 ستاره جایزه ملی مدیریت انرژی، کسب تندیس طلایی روز ملی صنعت و معدن برای دو سال متوالی در بازر کردستان، دریافت تندیس کارفرمای سلامت محور در سطح استان کرمان و دریافت چندین گواهینامه استانداردهای جهانی از مدیریت ایمنی و بهداشت و محیط زیست را از دیگر دستآوردهای شرکت گروه صنعتی بارز عنوان کرد.

در پایان مجمع سالانه این شرکت، از مبلغ 242 میلیارد تومان سود قابل تقسیم، مبلغ 219 میلیارد تومان سود به ازای هر سهم 87 تومان بین سهامداران تقسیم شد که نسبت به سال گذشته معادل 248 درصد و معادل دو و نیم برابر افزایش داشت.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: پتروشیمی پلاستیک پوشش رشد نفت و گاز گروه صنعتی بارز میلیارد تومان هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۶۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یخساز صنعتی و یخساز قالبی: افزایش بهره وری در صنایع مختلف

در صنایع مختلف، استفاده از یخسازهای صنعتی امری حیاتی و ضروری است و با توجه به نوع کاربری و نیازهای مختلف، انواع متنوعی دارند که هر کدام قابلیت های خاصی را برای کاربران خود فراهم می کنند،

یخساز صنعتی و یخسازهای قالبی ابزارهایی هستند که در صنایع مختلف برای تولید یخ استفاده می شوند و با توجه به اهمیت استفاده از یخ های تولید شده توسط یخساز صنعتی و قالبی در صنایع مختلف، توصیه می شود که کسب و کارها و واحدهای تولیدی مختلف از این دستگاه استفاده کنند تا بهره وری و کیفیت تولید خود را بهبود بخشند.

در صنعت مدرن، استفاده از یخساز صنعتی برای تولید یخ به منظور خنک کردن و نگهداری مواد غذایی، دارویی، و دیگر محصولات اهمیت زیادی دارد. یخسازهای صنعتی به صورت متنوعی طراحی شده اند تا نیازهای مختلف صنایع را برآورده سازند.

انواع یخساز صنعتی

یخسازهای صنعتی با انواع مختلف خود می توانند نقش مهمی در صنایع مختلف ایفا کنند و به بهبود کیفیت محصولات و خدمات کمک شایانی نمایند. ما در اینجا با کمک مشاوران گروه صنعتی دپوت تانک به شما کمک خواهیم کرد تا با انواع یخسازهای صنعتی آشنا شوید و بتوانید بهترین انتخاب را برای نیازهای خود انجام دهید.

در صنایع مختلف، استفاده از یخسازهای صنعتی امری حیاتی و ضروری است و با توجه به نوع کاربری و نیازهای مختلف، انواع متنوعی دارند که هر کدام قابلیت های خاصی را برای کاربران خود فراهم می کنند، همچنین یخساز صنعتی برای استفاده در صنایع غذایی، پزشکی، شیمیایی و دیگر صنایع نیز تولید می شوند. این دستگاه ها با توجه به نیازهای خاص هر صنعت، قابلیت های منحصر به فردی را ارائه می دهند و به بهبود کیفیت محصولات و خدمات کمک می کنند.

با توجه به اهمیت و تنوع انواع یخساز صنعتی، انتخاب مناسب این دستگاه ها بسیار حیاتی است. برای انتخاب بهترین یخساز صنعتی برای نیازهای خود، باید به عوامل مهمی مانند ظرفیت تولید، کیفیت یخ تولیدی، هزینه های نگهداری و سایر ویژگی های فنی توجه کنید.

یخساز قالبی

یخساز قالبی یکی از محبوب ترین انواع یخسازهای صنعتی است که برای تولید قالب های بزرگ یخ استفاده می شود. یخساز قالبی دارای یک قالب بزرگ هستند که پر از آب می شود و سپس تحت تأثیر یک سیستم خنک کننده قرار می گیرد تا یخ تولید شود. یخ تولید شده به صورت بلوک های بزرگ برای استفاده در صنایع مختلف مانند حمل و نقل، ذخیره سازی، و حتی تولید برف مصنوعی استفاده می شود.

قالب یخ تولید شده توسط دستگاه یخساز قالبی به دلیل حجم بزرگ و دمای بسیار پایین، برای مصارف مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. در صنایع حمل و نقل مواد غذایی، یخ های تولید شده با این دستگاه برای حفظ محصولات غذایی، حمل مواد شیمیایی حساس به دما و یا خنک کردن محفظه های حمل و نقل استفاده می شوند.

یخساز حبه ای

یخساز حبه ای یا یخساز رستورانی دستگاهی است که بیشتر برای تهیه یخ حبه ای کوچک استفاده می شوند. این نوع یخساز همانطور که از نامش پیدا است معمولاً در رستوران ها، کافه ها، و فروشگاه های مواد غذایی استفاده می شوند تا بتوانند نوشیدنی ها را در زمان سرو خنک نگه دارند. یخ حبه ای تولید شده توسط این دستگاه عموماً به صورت خرد شده و یا در قالب های مختلف برای استفاده در نوشیدنی ها استفاده می شود.

یخساز حبه ای یکی از تجهیزات مهم در صنعت رستوران ها و فروشگاه های مواد غذایی است که برای تهیه یخ حبه ای کوچک استفاده می شود. این دستگاه قابلیت تولید یخ به صورت حبه ای در ابعاد مختلف را دارد که برای خنک نگه داشتن نوشیدنی ها بسیار کارآمد و مفید است.

استفاده از یخ حبه ای تولید شده توسط یخساز حبه ای، به دلیل سرعت بالا و بهداشتی بودن یخ، مورد توجه بسیاری از صاحبان کسب و کارهای مواد غذایی قرار گرفته است. این نوع یخساز همچنین به عنوان یک ابزار ضروری برای تهیه نوشیدنی های خنک و خوشمزه در فصل تابستان برای کافی شاپ و آب میوه فروشی ها شناخته شده است.

یخساز پولکی

یخساز پولکی نوع دیگری از خانواده بزرگ یخساز صنعتی است که برای تولید یخ خورد شده و ریز استفاده می شود. یخ پولکی تولید شده توسط این دستگاه ها برای کاهش دما مواد غذایی و یا هر ماده ای که نیاز به خنک شدن داشته باشد مانند بتن در مناطق گرم سیر استفاده می شود.

یخ پولکی تولید شده توسط یخساز پولکی دارای اندازه کوچک و شکل نا منظمی نسبت به یخ قالبی و یا یخ حبه دارد. این ویژگی باعث می شود که یخ پولکی برای خنک کردن مواد بهتر و سریعتر عمل کند.

از جمله کاربردهای یخساز پولکی می توان به استفاده در صنایع مواد غذایی، بسته بندی، حمل و نقل مواد حساس به دما و حتی ساخت و ساز اشاره کرد. این نوع یخ به دلیل ویژگی های خاص خود، بهترین گزینه برای کاربردهایی است که نیاز به یخ خورد شده با سرعت بالا دارند است.

مزایایی اسفتاده از یخساز قالبی در صنایع مختلف

یکی از مهمترین مزایای استفاده از یخساز قالبی، کارایی بالا و صرفه جویی در زمان و هزینه است. با استفاده از این ابزار، امکان تولید محصولات با کیفیت بالا و در زمان کوتاه فراهم می شود. همچنین، هزینه های تولید نیز کاهش می یابد و این امر باعث افزایش سودآوری شرکت ها می شود.

با توجه به مزایای بیشماری که استفاده از یخساز قالبی در صنایع مختلف دارد، می توان گفت که این ابزار یکی از اساسی ترین و مهمترین ابزارهای تولیدی است که هر شرکت و یا کارخانه تولیدی که نیاز به درجه حرارت کم و یا سیستم های سرمایشی برای خط تولید خود دارد باید در اختیار داشته باشد. این ابزار باعث بهبود عملکرد و کیفیت تولید می شود.

افرایش بهروری با یخساز صنعتی

استفاده از یخساز صنعتی در برخی از صنایع مانند صنایع غذایی، دارویی، شیمیایی و حتی صنایع الکترونیکی بسیار حائز اهمیت است.این تجهیزات به وسیله تولید یخ و نگهداری محصولات در دماهای پایین، از فساد و خرابی آنها جلوگیری می کنند و باعث افزایش بهروری و کاهش ضایعات می شوند. از این رو، توجه به استفاده از یخساز صنعتی در هر صنعتی بسیار حائز اهمیت است.

از مزایای استفاده از یخساز صنعتی می توان به کاهش هزینه ها، افزایش عمر محصولات، بهبود کیفیت و افزایش بهروری اشاره کرد. استفاده از یخ های تولید شده با دستگاه یخساز صنعتی باعث می شوند که هر شرکتی بتوانند محصولات خود را بهتر نگهداری کرده و بازارپسندی و رضایت مشتریان را افزایش دهند.

تولید یخساز صنعتی

تولید یخساز صنعتی یک فرآیند پیچیده است که برای تولید مقدار بزرگی از یخ به صورت صنعتی استفاده می شود. این دستگاه ها عموماً در صنایع بزرگ مانند صنایع غذایی، صنایع شیمیایی، صنایع فرآوری مواد غذایی، فروشگاه ها و سردخانه ها مورد استفاده قرار می گیرند.

تولید یخساز صنعتی معمولاً نیازمند تجهیزات پیچیده ای مانند کمپرسور ها، سیستم های خنک کننده، مخازن ذخیره سازی و سیستم های کنترل است. همچنین، مهم است که به عواملی مانند بهره وری انرژی، کیفیت آب و رعایت استانداردهای بهداشتی در فرآیند تولید توجه شود.

کارشناس فروش: 02144374305 - 09127051674

منبع سایت دپوت تانک : www.depot-tank.com

کد خبر 751044

دیگر خبرها

  • رشد ۲۳ درصدی درآمد کچاد در فروردین ۱۴۰۳
  • یخساز صنعتی و یخساز قالبی: افزایش بهره وری در صنایع مختلف
  • تاثیر مهاجرت‌ اتباع خارجی غیرمجاز بر صنف‌های شغلی
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • ساخت نخستین ابرترانسفورماتور ۵۰۰ مگاولت آمپر کشور در زنجان
  • در راستای جهش تولید؛ افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌ها
  • برنامه افزایش صادرات ایران‌خودرو به روسیه در سال ۱۴۰۳
  • کاهش‌ شهریه برخی مدارس غیردولتی | امسال افزایش شهریه درصدی نیست بلکه... | هزینه فوق برنامه چند درصد شهریه است؟
  • تزریق۳۶همت‌ اعتبارشرکتهای دولتی در امورفرهنگی برای اولین بار
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم