Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی و ارتباطات گروه صنعتی بارز ، علی اکبر مشرفی، سرپرست گروه صنعتی بارز در سرمقاله ماهنامه آذر ماه داخلی گروه آورده است:

سال‌هاست سخن از ارتباط بین صنعت و دانشگاه است و با گذشت 40 سال هنوز ارتباط بین صنعت و دانشگاه همچنان کمرنگ است و به‌هیچ‌عنوان نتوانستیم آن‌طور که باید و شاید از ظرفیت‌ها و قابلیت‌های عظیم دانشگاه استفاده کنیم و به باور من این کوتاهی از هر دو طرف بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز برگزاری این رویداد نوآورانه در حوزه تایر می‌تواند سرآغاز جدیدی در گسترش و توسعه ارتباط بین دانشگاه و صنعت باشد ما آمده‌ایم و دست شما دانشجویان و جامعه دانشگاهی را به گرمی می‌فشاریم تا از تفکر و نیروی جوان و ایده‌های نوآورانه بهره ببریم که ان‌شاءالله بتوانیم تحولی در صنعت تایر ایران داشته باشیم.

شاید جالب باشد بدانید که من با شماره پرسنلی 1 اولین نفری هستم که در گروه صنعتی بارز استخدام شدم و این از افتخارات من است که از ابتدای آغاز به کار کارخانه بارز تا به امروز در خدمت این گروه بزرگ صنعتی بوده‌ام. در همین جا گریزی می‌زنم به سال‌های ابتدایی تشکیل مجتمع بارز که در ابتدا طرح ما یک طرح 20هزار تنی در تولید لاستیک‌های باری و اتوبوسی بود و در سال 1368 که شروع به کار کردیم فقط سه سایز لاستیک تولید می‌کردیم؛ در سال 1371 اولین تایر ما بیرون آمد و در سال 72 حدود 5 هزار تن تولید داشتیم و این میزان تولید در سال 73 به 13هزار تن رسید و تقریبا به یک تولید مناسب برای بازار در این سال رسیدیم؛ سال 74 بود که نخستین استراتژی توسعه کارخانه بارز را تدوین کردیم، یعنی یک استراتژی و برنامه 30ساله از سال 1374 تا 1404 که یکی از برنامه‌های درازمدت در ایران است و در این سال‌ها به این برنامه پایبند بودیم و تا امروز نیز ادامه دادیم.

در آن زمان در آن استراتژی مشخص شده بود که ما به چه تکنولوژی و به چه تعداد سایز برسیم و در چه راستایی توسعه پیدا کنیم و اینکه توسعه ما افقی یا عمودی یا در راستای تولید مواد اولیه، توسعه ظرفیت کارخانجات یا نهایتا در ارتباط با صنعت لاستیک باشد. ما در آن روز برنامه‌ریزی کردیم که در سال 1404 چیزی حدود 25هزار تن لاستیک در ایران تولید کنیم.

این در حالی بود که کارخانه ظرفیت تولید بیش از 20هزار تن را نداشت و این برنامه‌ریزی تا حدودی بلندپروازانه به نظر می‌رسید. من امروز افتخار دارم که در جمع فرهیخته شما اساتید بزرگوار و دانشجویان خوش‌فکر بگویم که تا امروز به ظرفیت تولید نزدیک به 120هزار تن رسیده‌ایم و بزرگ‌ترین تولیدکننده لاستیک ایران هستیم و از طرفی مجوز افزایش ظرفیت تولید 50هزار تنی را گرفته‌ایم و ان‌شاءالله به 200هزار تن خواهیم رسید و تا سال 1404 اگر به تولید 250هزار تن نرسیم، 200 هزار تن تولید را خواهیم داشت و ان‌شاءالله 50هزار تن پروژه تعریف خواهد شد.

ما استراتژی و برنامه‌ریزی جدید 25ساله از 1404 تا1430را انجام خواهیم داد و به‌زودی این استراتژی را تقدیم خواهیم کرد تا همچنان تلاش خود را در توسعه صنعت مهم لاستیک ادامه بدهیم چراکه صنعت اتومبیل همیشه جزو سه صنعت بزرگ دنیا است و از نظر گردش مالی در ردیف اول تا سوم قرار می‌گیرد؛ چنانچه می‌دانید لاستیک در اتومبیل نقش بسزایی دارد و تقریبا یکی از قطعات بسیار گران‌قیمت است و پنج درصد قیمت اتومبیل را شامل می‌شود و از طرفی لاستیک از نظر ایمنی، میزان سوخت و آلایندگی و تأثیر آن بر محیط‌زیست اهمیت بسیار بالایی دارد.

با یک لاستیک خوب می‌توانید سوخت را دو درصد کاهش دهید و کاهش دو درصدی سوخت فوق‌العاده مهم است. با یک لاستیک خوب می‌توانید آلایندگی که از لاستیک ایجاد شود را به شدت کاهش دهید و این‌ها زمینه‌هایی است که ان‌شاءالله دانشجویان عزیز روی آن کار کنند.

افتخار ما این است که 20دانشجو را در سال 71 در پلی‌تکنیک بورسیه کردیم که از این 20نفر سه نفر نیامدند، 16 بازنشسته شدند و یک نفر از آن دانشجویان هنوز مشغول خدمت است و همیشه خاطره بسیار خوبی از پلی‌تکنیک داریم. آقای دکتر افشار در آن زمان رئیس دانشکده پلیمر بودند که ما هم خدمت ایشان می‌رسیدیم و همیشه همکاری بسیار خوبی با ما داشتند که امیدوار هستیم این همکاری تداوم داشته باشد و امروز سرآغاز جدیدی در ارتباط بین دانشگاه و صنعت باشد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: جامعه روابط عمومی صنعت بورسیه افزایش ظرفیت تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۸۳۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا به ایستگاه اندیمشک رسید

فرخ هدایی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خبرآنلاین در اندیمشک اظهار کرد: نخستین رویداد صدرا (صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) امروز با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک و جمعی از مدیران ادارات، نهادها و صاحبان حرفه‌ها و صنایع ومشاغل با بر پایی غرفه‌های فعال واحد دانشگاهی آغاز به‌کار کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک افزود: این رویداد با شعار صنعت، دانشگاه، راه اشتغال و با هدف اشتغال همزمان با تحصیل دانشجویان، جذب کارآموزان در طرح پویش و معرفی دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی به صنایع در واحد اندیمشک افتتاح شد و امیدواریم که این حرکت سرآغاز تحولی مثبت و رویکردی مؤثر در مسیر حرکت تحولی دانشگاه آزاد اسلامی باشد.

وی تصریح کرد: امیدواریم با حضور علاقه‌مندان به‌ویژه دانشجویان و جوانان جویای حرفه و تخصص نتایج خوبی رقم بخورد و با حضور همشهریان در این رویداد تأثیرگذاری بیشتری را شاهد باشیم.

هدایی عنوان کرد: رویداد صدرا با تأکید بر توسعه اشتغال و راهبردهای کلان دانشگاه آزاد اسلامی و اهداف مندرج در سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد مبنی بر توسعه فعالیت‌های فناورانه با رویکرد کارآفرینی در زیست‌بوم‌های محلی و منطقه‌ای، ایجاد ارتباط مستقیم بین دانشجویان و اعضای هیئت علمی، جامعه و صنعت برگزار شد.

وی با اشاره به برگزاری رویداد صدرا به‌صورت ترمی در دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: مهارت‌افزایی دانشجویان، ارتباط تعاملی و مستمر دانشگاه با صنایع، اتصال حلقه آموزش، کارآفرینی و اشتغال، اجرای بهینه طرح پویش، ایجاد فرصت اشتغال و مهارت‌آموزی دانشجویان، معرفی دانش‌آموختگان دانشگاه به بنگاه‌های اقتصادی و استفاده از خبرگان صنعت و خدمات به‌عنوان مدرسان مهارتی از دیگر اهداف اجرای طرح «رویداد صدرا» در دانشگاه آزاد اسلامی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اندیمشک اضافه کرد: با اجرای رویداد صدرا، فرصت‌های بزرگی برای کارآفرینی در کشور به وجود می‌آید که منجر به تولید ثروت برای صاحبان کسب و کار خواهد شد و دانشجویان و نخبگان کشور باید از این فرصت‌ها برای تولید ثروت برای خود و کشور استفاده کنند.

هدایی با تأکید بر اینکه دانشجویان با بازدید از این غرفه‌ها با فرآیند تولید و ایده‌های جدید آشنا می‌شوند، ادامه داد: این ارتباط هرچه بیشتر شرایط مساعدتری برای اشتغال جوانان تحصیل کرده جویای کار فراهم می‌ آورد.

وی یادآور شد: رویداد صدرا (صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) با حضور صاحبان صنایع و شرکت‌های مختلف صنعتی و تولیدی برگزار و بازدید وحضور برای عموم مردم در دانشگاه آزاد اسلامی اندیمشک مهیا شده است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903178

دیگر خبرها

  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • رویداد ملی بازی آرا، کمک به صنعت تولید بازی در کشور
  • رویداد صدرا به ایستگاه اندیمشک رسید
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم