Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ به اعتقاد مدیریت ارشد سازمان، منابع انسانی ارزشمندترین سرمایه گروه صنعتی بارز است.

محسن غفاری گفت: عملیات طراحی محصولات جدید طبق نیاز مشتریان خودروساز و یا بازار مصرف، ازاجرای تست‌های مقایسه‌ای، الگوبرداری و تعیین اهداف عملکردی محصول جدید گرفته، تا آزمون‌های نهایی و صحه‌گذاری و تایید آن، در اداره کل تحقیقات و توسعه گروه صنعتی بارز انجام می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن غفاری افزود: اداره کل تحقیقات و توسعه گروه صنعتی بارز وظیفه طراحی و تولید محصولات جدید، بهینه‌سازی و ارتقا محصولات جاری، ایجاد دانش فنی و ارتقا دانش موجود سازمان در راستای افزایش سهم بازار، ورود به بازار‌های جدید، جلب رضایت مشتریان و تطابق با استاندارد‌های روز صنعت تاثیر دنیا را دارد که از چهار اداره طراحی محصول، پشتیبانی فرآیندها، طراحی آمیزه و پژوهش‌های مواد و آزمون‌ها و پایش محصول تشکیل شده است.

وی درباره تعداد نیرو‌های این اداره خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۹۰ نفر نیروی انسانی در اداره کل تحقیقات وتوسعه وجود دارد که ۳۰ نفر همکاران تکنسین با تجربه و نیز ۶۰ نفر کادر کارشناسی متخصص و آموزش‌دیده و با مهارت‌های مختلف هستند.

غفاری درباره فعالیت‌ها و برنامه‌های در دست اجرا گفت: اهم فعالیت‌های تحقیقات و توسعه در زمینه توسعه بازار‌های داخلی و خارجی و افزایش کارآیی و عملکرد محصولات تولیدی است که در این راستا طراحی محصولات جدید منطبق با استاندارد‌های روز جهان و نیز ارتقا و بهینه‌سازی محصولات جای و رفع مشکلات تولیدی مرکزیت تعریف و کلیه پروژه‌ها و فعالیت‌های تحقیقات و توسعه سامان می‌گیرد. وی تاکید کرد: توجه به کاهش قیمت تمام شده و افزایش سود، با حفظ و ارتقاء کیفیت و کارآیی محصولات و همچنین پاسخ به نیاز مشتریان اعم از خودروساز و مصرف‌کننده و صادرات و ... در دستور کار ما قرار دارد.

مدیرکل تحقیقات و توسعه مجتمع بارز کرمان درباره راه‌های افزایش کارآیی کارکنان تصریح کرد: به اعتقاد مدیریت ارشد سازمان، منابع انسانی ارزشمندترین سرمایه گروه صنعتی بارز هستند که هرگونه سرمایه‌گذاری و نگهداری صحیح از این سرمایه ارزشمند قابل توجیه است. در این راستا ایجاد سیستم‌های دقیق ارزیابی عملکرد و ارایه مشوق‌ها و پاداش‌ها بر مبنای عملکرد واقعی افراد وتیم‌ها، باتوجه به تنوع شرح وظایف از مسایلی است که موجب افزایش کارایی و نیز افزایش رضایت کلیه کارکنان خواهد شد.

غفاری با بیان این که، کار علمی همکاران تحقیقات و توسعه، و اجرای آموزش‌های تخصصی یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌های مدیران ادارات است، یادآور شد: در تحقیقات و توسعه سعی بر استفاده و به کارگیری کلیه روش‌های آموزش، اعم از آموزش‌های سنتی و کلاسیک تا روش‌های تیمی و کارگروهی و کارگاهی است. همچنین از توان تخصصی و پتانسیل موجود در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی و نیز متخصصین و مشاورین داخل و خارج کشور در راستای این اهداف استفاده می‌شود.

وی گفت: در حال حاضر پروژه‌های زیادی با همکاری مراکز تخصصی خارج سازمان در حال پیشرفت و اجرا هستند که علاوه بر آورده ارزش افزوده، از مزایای یادگیری و آموزشی بسیاری نیز بهره‌مند خواهیم شد. همچنین اجرا و بهره‌برداری از سیستم مدیریت دانش در ادارات تحقیقات و توسعه از اهمیت بالایی برخوردار است و یکی از مراجع دانشی و مهارتی موجود است که برای حفظ و افزایش توان تخصصی همکاران از آن استفاده می‌شود. برچسب ها: رویداد24 ، گروه صنعتی ، بارز ، بارز کرمان ، محسن غفاری سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 گروه صنعتی بارز بارز کرمان محسن غفاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۱۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت جهانی موادغذایی

آژانس مواد غذایی سازمان ملل‌متحد اعلام کرد که قیمت جهانی موادغذایی در ماه آوریل برای دومین ماه افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، شاخص قیمت جهانی آژانس موادغذایی سازمان ملل‌متحد در ماه آوریل برای دومین ماه متوالی افزایش یافت، زیرا افزایش قیمت گوشت و افزایش اندک روغن‌های گیاهی و غلات بر کاهش قند و محصولات لبنی غلبه کرد.

این آژانس در روز جمعه (۳ می) اعلام کرد که شاخص قیمت سازمان خواربار و کشاورزی (فائو) در آوریل به طور متوسط ۱۱۹.۱ واحد بود که از ۱۱۸.۸ واحد ماه مارس افزایش داشت. با این حال، آمار فائو در آوریل ۷.۴ درصد کمتر از سطح سال قبل بود. این شاخص در ماه فوریه به پایین‌ترین حد خود در سه سال اخیر رسید زیرا قیمت موادغذایی همچنان از اوج رکورد در مارس ۲۰۲۲ و در آغاز درگیری روسیه و اوکراین صادرکننده محصولات کشاورزی ادامه داشت.

گوشت در ماه آوریل، با ۱.۶ درصد افزایش نسبت به ماه قبل، بیشترین افزایش قیمت را نشان داد. شاخص غلات فائو برای پایان‌دادن به افت سه ماهه افزایش یافت که به دلیل افزایش قیمت‌های صادراتی ذرت بود. قیمت روغن نباتی نیز بالاتر رفت و به دلیل قدرت در روغن آفتابگردان و کلزا، افزایش قیمت‌های قبلی را به بالاترین سطح ۱۳ ماهه رساند.

با توجه به بهبود چشم‌انداز عرضه جهانی، شاخص قند به شدت کاهش یافت و نسبت به ماه مارس ۴.۴ درصد کاهش یافت و به ۱۴.۷ درصد کمتر از سطح سال قبل خود رسید. قیمت لبنیات کاهش یافت و به ۶ افزایش ماهانه متوالی پایان داد. در داده‌های جداگانه عرضه و تقاضای غلات، فائو برآورد خود را از تولید جهانی غلات در سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴ به ۲.۸۴۶ میلیارد تن از ۲.۸۴۱ میلیارد تن پیش‌بینی کرده بود که ۱.۲ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشت که به دلیل به‌روزرسانی ارقام میانمار و پاکستان بود.

آژانس پیش‌بینی خود را برای محصولات آتی و برای تولید جهانی گندم در سال ۲۰۲۴ از ۷۹۶ میلیون تن در ماه گذشته به ۷۹۱ میلیون تن کاهش داد که نشان‌دهنده کاهش بیشتر در کاشت گندم در اتحادیه اروپا از آنچه قبلاً انتظار می‌رفت، بود.

بر اساس گزارش رویترز، چشم‌انداز بازنگری شده تولید گندم در سال ۲۰۲۴ با این وجود حدود ۰.۵ درصد بالاتر از سطح سال قبل بود.

دیگر خبرها

  • قیمت نفت صعودی شد
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • برنامه‌های مربوط به محدود کردن گرمایش زمین ضعیف است
  • افزایش سهم بازار هدف غایی صنعت بانکداری است
  • بارندگی قیمت محصولات جالیزی در مشهد را افزایش داد
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • افزایش قیمت جهانی موادغذایی
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی