Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه صنعتی بارز (با نام قبلی مجتمع صنایع لاستیک کرمان) در فروردین ماه ۱۳۷۲ افتتاح و نام تجاری “بارز” را برای محصولات خود برگزید. اولین فعالیت تجاری گروه صنعتی بارز در سال ۱۳۷۳ آغاز گردید. ظرفیت اولیه ی سالانه بارز برابر با ۲۵ هزار تن انواع تایر، تیوب و نوار وسایط نقلیه ی سبک و سنگین و همچنین تایرهای کشاورزی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دو سال پس از شروع تولید این ظرفیت محقق گردید. تایرهای تولیدی این گروه صنعتی بارز با نام تجاری “بارز” وارد بازار شده و دیری نپایید که بارز مورد استقبال مصرف کنندگان ایرانی، به ویژه در بخش حمل و نقل سنگین قرار گرفت.

سهم گروه صنعتی بارز در تولید محصولات کشاورزی نیز رفته رفته افزایش یافت تا جایی که پس از ۵ سال از مرز ۵۰ هزار حلقه در سال عبور کرد. در حال حاضر گروه صنعتی بارز با تولید بیش از ۱۰۰ هزار حلقه انواع تایرهای کشاورزی (تراکتوری) نزدیک به ۷۰% از سهم بازار تایر کشاورزی ایران را در اختیار دارد. این شرکت با تولید کنندگان تجهیزات کشاورزی ایران از جمله تراکتورسازی تبریز همکاری تنگاتنگی را پی ریزی نموده و قصد دارد تا نیاز این شرکت رو به رشد را در تأمین انواع تایر کشاورزی به صورت کامل و بلند مدت برآورده سازد.

راهبرد دیگر بارز، همکاری استراتژیک با دیگر خودرو سازان ایران از جمله ایران خودرو و سایپا (دو شرکت بزرگ تولید کننده ی خودروی سواری در ایران) بوده است. لذا در همین راستا گروه صنعتی بارز اقدام به احداث دو کارخانه تولید تایرهای رادیال سواری به ظرفیت ۵ میلیون حلقه در سال انواع تایرهای سواری رادیال (Tubeless) نموده که هم اکنون سهم قابل ملاحظه ای در تأمین نیاز این دو خودرو ساز و سایر تولید کنندگان خودروی سواری در ایران دارد.

هدف بعدی این گروه صنعتی، افزایش ظرفیت تولید تایرهای رادیال سواری به ۱۰ میلیون حلقه در سال می باشد. با تاسیس کارخانه بارز کردستان در سال ۱۳۹۲ و اجرای پروژه های توسعه ظرفیت در بارز کرمان این گروه شروع به حرکت به سمت این هدف نموده است.

این پروژه در زمینی به مساحت ۴۴ هکتار احداث شده که ۶۵ هزار مترمربع آن فضای مورد استفاده در احداث هفت سالن تولید و انبار است.

مجتمع بارز کردستان با ۶۰۰ میلیارد تومان و ۹۴ میلیون یورو سرمایه گذاری احداث شده و برای ۹۶۰ نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد کرده است.

گروه صنعتی بارز با انعقاد قرارداد بلند مدت همکاری فنی با شرکت کنتیننتال آلمان، چهارمین شرکت بزرگ تایر سازی جهان، تصمیم گرفت برای اولین بار در ایران نسبت به تولید و عرضه ی تایرهای رادیال باری و اتوبوسی تمام سیمی اقدام نماید. پروژه ی احداث یک واحد با ظرفیت ۱۱۰۰ حلقه در روز و ظرفیت سالیانه بیش از ۴۰۰ هزار حلقه، از سال ۱۳۸۲ در دستور کار قرار گرفت که فاز اول آن در سال جاری یعنی ۱۳۸۵ به بهره برداری رسید.

با معرفی این محصولات که با ماشین آلات و تکنولوژی روز اروپا در ایران تولید می شوند، گروه صنعتی بارز گامی بلند به جلو خواهد برداشت. همچنین در سال های اخیر این شرکت فاز دوم توسعه خود را در این حوزه آغاز نموده و علاوه بر ارائه تایرهای جدید قصد دارد تا ظرفیت تولید تایرهای رادیال تمام سیمی باری و اتوبوسی خود را دو برابر نموده و به تولید ۴۰۰ هزار حلقه در سال دست یابد.

همچنین این گروه از سال ۱۳۹۱ خط تولید تایرهای راه سازی خود را افتتاح نموده و در حال حاضر بزرگترین تایر ساز ایرانی در این حوزه است.

شرکتهای زیرمجموعه گروه صنعتی بارز

مجتمع صنایع لاستیک کرمان 
 شرکت لاستیک بارز کردستان 
 شرکت لاستیک سیرجان
 شرکت  سامان بارز 
 شرکت بارز ترابر 
 شرکت دوده صنعتی سیمرغ 
 شرکت بازرگانی سیمرغ 
شرکت مهندسی و تحقیقات صنایع لاستیک

 

سهامدار/دارندهسهمدرصدشرکت سرمایه گذاری نفت وگازوپتروشیمی تامین۱ B۵۰.۳۱۰شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی- سهامی عام۸۲۶ M۳۲.۶۸۰صندوق سرمایه گذاری مشترک بورسیران۴۲ M۱.۶۴۰شرکت سرمایه گذاری توسعه ملی-سهامی عام-۳۰ Mاسامی اعضای هیئت مدیره:نام عضوشمارۀ ثبت /کد ملینام نماینده قبلینام نمایندهکد ملیسمتموظف/غیر موظفمدرک تحصیلیشرکت سرمایه گذاری نفت،گاز و پتروشیمی تامین(شرکت سرمایه گذاری صنایع پتروشیمیایی تامین)۲۱۴۸۸۰آقای عباس عباسی ابیانهآقای عباس عباسی ابیانه۱۲۳۹۷۲۲۴۷۸نایب رئیس هیئت مدیرهغیر موظففوق لیسانسسرمایه گذاری گروه توسعه ملی (سرمایه گذاری بانک ملی ایران)۸۹۵۸۴آقای هادی مورخآقای هادی مورخ۲۲۱۸۱۲۰۴۲۹عضو هیئت مدیرهغیر موظففوق لیسانسگروه صنعت سلولزی تأمین گستر نوین(سهامی خاص)(توسعه تجارت تأمین اجتماعی(۸۴۲۹۰آقای پرویز اخوانآقای پرویز اخوان۳۷۶۱۹۲۸۳۱۹عضو هیئت مدیرهموظففوق لیسانسشرکت سرمایه گذاری توسعه ملی (سهامی عام)۲۰۸۶۶۹آقای احمد هاشمیآقای احمد هاشمی۲۳۹۰۹۸۱۲۷۵رئیس هیئت مدیرهغیر موظفلیسانسشرکت پتروشیمی آبادان (سهامی عام)۱۰۷۱۶آقای علی اکبر مشرفیآقای علی اکبر مشرفی۲۹۹۲۰۱۴۷۰۲عضو هیئت مدیرهموظففوق لیسانس

مدیرعامل:

نام مدیر عاملکد ملیمدرک تحصیلیآقای پرویز اخوان۳۷۶۱۹۲۸۳۱۹فوق لیسانس

مقدار فروش

نوع گروه یا محصولواقعی دوره منتهی به ۱۳۹۷/۰۳/۳۱واقعی دوره منتهی به ۱۳۹۶/۰۳/۳۱درصد تغییرواقعی سال منتهی به ۱۳۹۶/۱۲/۲۹تایر بایاس۶,۹۲۵,۸۲۴ کیلوگرم۵,۹۱۰,۲۹۱ کیلوگرم۱۷.۱۸۲۵,۸۱۳,۴۵۵ کیلوگرمتایر رادیال۱۳,۰۱۶,۵۴۶ کیلوگرم۱۱,۱۱۴,۰۴۷ کیلوگرم۱۷.۱۲۵۱,۶۳۳,۲۴۵ کیلوگرمتیوب۵۹۷,۳۳۹ کیلوگرم۵۲۵,۱۲۸ کیلوگرم۱۳.۷۵۲,۳۹۴,۴۰۶ کیلوگرمنوار۲۸۹,۸۱۸ کیلوگرم۱۷۶,۵۱۹ کیلوگرم۶۴.۱۹۱,۲۰۴,۳۵۰ کیلوگرمجمع۲۰,۸۲۹,۵۲۷۱۷,۷۲۵,۹۸۵۱۷.۵۱۸۱,۰۴۵,۴۵۶

مبلغ فروش

نوع گروه یا محصولواقعی دوره منتهی به ۱۳۹۷/۰۳/۳۱واقعی دوره منتهی به ۱۳۹۶/۰۳/۳۱درصد تغییرواقعی سال منتهی به ۱۳۹۶/۱۲/۲۹تایر بایاس۷۹۸,۳۲۳ میلیون ریال۵۷۷,۷۳۱ میلیون ریال۳۸.۱۸۲,۶۲۸,۵۴۴ میلیون ریالتایر رادیال۱,۶۸۳,۲۹۲ میلیون ریال۱,۳۷۳,۷۶۰ میلیون ریال۲۲.۵۳۶,۲۵۸,۰۷۳ میلیون ریالتیوب۸۱,۳۹۸ میلیون ریال۴۹,۱۸۲ میلیون ریال۶۵.۵۰۲۴۶,۵۰۶ میلیون ریالنوار۱۸,۵۳۸ میلیون ریال۸,۸۷۹ میلیون ریال۱۰۸.۷۸۶۰,۵۲۷ میلیون ریالجمع۲,۵۸۱,۵۵۱۲,۰۰۹,۵۵۲۲۸.۴۶۹,۱۹۳,۶۵۰

آدرس کارخانه : کرمان ، کیلومتر ۲۵ جاده جوپار ، صندوق پستی ۴۸۵ / ۷۶۱۷۵

کارخانه کردستان : جاده همدان به سنندج -شهرک صنعتی دهگلان

شماره تلفن :
۰۰۹۸۲۱-۸۸۷۶۶۷۲۱

نمابر :
۰۰۹۸۲۱-۸۸۷۳۷۸۴۵

نشانی امور سهام :
تهران ، خیابان سهروردی شمالی ، خیابان هویزه غربی ، شماره ۱۰۳

ساتین

منبع: ساتین

کلیدواژه: تولید کنندگان داخلی شرکت های زیرمجموعه شستا کارخانه بارز کردستان کارخانه های لاستیک سازی کالاهای ساخت ایران لاستیک بارز کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۰۵۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان، موفق شدند یکی از نانوکاتالیست‌های مورد استفاده در تولید بنزین را تولید و تجاری‌سازی کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا با بومی‌سازی محصولات فناورانه و کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع، گام موثری در خودکفایی این کاتالیست ضروری در صنعت پتروشیمی و تولید بنزین بردارد.

 حمزه کازرونی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا درباره فعالیت‌های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری‌سازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش‌بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آنها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست‌ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

بومی‌سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست‌ ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی‌سازی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در ۱۴۰۲
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • اتوبوس‌های تولید گروه بهمن به پایتخت رسید
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در سال ۱۴۰۲
  • ساخت نخستین ابرترانسفورماتور ۵۰۰ مگاولت آمپر کشور در زنجان
  • تلاش امریکا برای ذخیره انرژی با تولید باتری‌های سدیم‌یونی
  • معرفی شرکت احیا استیل فولاد بافت
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم